Newsletter

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami dotyczącymi Cyfrowego Polsatu i spółek zależnych. Zapisz się do bezpłatnego newslettera serwisu cyfrowypolsatnews.pl.

Kontakt

Warto odwiedzić

Twitter

Ostatnio na forum

Facebook

2 NOWE PROGRAMY WE WRZEŚNIU W POLSAT FOODDrukuj

Polsat Food Network (HD)
We wrześniu na kanale Polsat Food Network pojawią się dwie nowości. W serii "Na tropie jedzenia" Adam Richman przemierza Amerykę w poszukiwaniu najlepszych lokali z fast foodem. Natomiast w cyklu "Paul Hollywood i miejskie wypieki" zobaczymy, jak prowadzący, udaje się w podróż by kolekcjonować przepisy najciekawszych miast świata. Jeden z odcinków poświęcony będzie Warszawie.

"Na tropie jedzenia"
Premiera w poniedziałek, 19 września o godz. 23:00


Gwiazda programu Polsat Food Network Adam Richmanem przemierza Amerykę wszerz i wzdłuż w poszukiwaniu najlepszych lokali z fast foodem, jakie można znaleźć w tym kraju. Wytrawny smakosz wciąż odkrywa niezwykłe perełki, które serwują wyśmienite potrawy. Od serca Teksasu po ulice Bostonu, Adam odwiedza mnóstwo trudnych do znalezienia barów, które słyną z pysznego jedzenia. W Los Angeles Adam zapoznaje się z wyborem szalonych burgerów w barze o nazwie The Escondite, natomiast w Chicago odwiedza inspirowaną epoką prohibicji kryjówkę z niezwykle ciekawym menu. Spróbuje też wybornej pizzy w nielegalnym nowojorskim kasynie, a na Hawajach zamówi tanie tak tajne, iż niegdyś było zakazane. Jeśli szukacie świetnych przekąsek, trafiliście w dziesiątkę. Niezależnie od miejsca i rodzaju dania, Adam z pewnością wpadnie na jego trop.

"Paul Hollywood i miejskie wypieki"
Premiera w środę, 21 września o godz. 22:00


Ulubiony piekarz Wielkiej Brytanii, Paul Hollywood, udaje się w odkrywczą podróż by kolekcjonować przepisy, które ukształtowały kulturę i dziedzictwo najciekawszych miast świata. Od Paryża po Miami, Paul poznaje znakomitych piekarzy kulinarnych klasyków, po czym tworzy własne, nowatorskie wersje ponadczasowych przepisów. W Nowym Jorku odkryje pączki z dziurką o zaskakujących smakach, a wędrując ulicami Paryża, rozsmakuje się w tradycyjnych croissantach i bagietkach w prawdziwie paryskim stylu. Podczas odwiedzin w Warszawie Paul tworzy własną wariację na temat polskiej babki - biszkopt o smaku cytrynowo-miodowo-kokosowym oraz poznaje Magdę Gessler. Następnie Paul stawi czoła minusowym temperaturom w Sankt Petersburgu, gdzie jego serce podbije pewien rosyjski wypiek. Paul odkryje również wiele innych przysmaków, kontynuując swoją podróż po świecie - już we wrześniu tylko na Polsat Food Network.

Kontynuacje:
* "Tajemniczy klient" - start nowej serii w czwartek, 1 września o godz. 22:00
* "Mordercza kuchnia" - premiera kolejnego sezonu w niedzielę, 4 września o godzinie 22:00
* "Gotowanie z Okrasą" - nowe odcinki w poniedziałek, 12 września o godz. 19:00
* "Ewa gotuje" - premiera następnej serii w poniedziałek, 12 września o 20:00

#1 | Bart dnia 19.08.16 09:40
Polsat food jest jednym z moich najbardziej ulubionych kanałów o tematyce kulinarnej. Te dwa nowe programy - szczególnie ten o Ameryce powinien być interesujący, tym bardziej, że wyszukiwane będą perełki pod względem taniego jedzenia i to w dodatku wśród jakże nielubianych fast foodów.
#2 | Ajkin dnia 21.08.16 14:20
Ciekawe, na pewno zobaczę na te nowości. Swoją drogą Polsat Food to świetny program, często na niego zaglądam.

Dodaj komentarz

Nick:

Kod potwierdzający:
Kod potwierdzający